Sophos Reconeguda com a Líder en Ciberseguretat als Informes G2 Tardor 2024

Sophos Reconeguda com a Líder en Ciberseguretat als Informes G2 Tardor 2024

Enhorabona a Sophos pel seu excepcional èxit en ser nomenada líder en múltiples categories de ciberseguretat als informes G2 Tardor 2024. Ens enorgulleix confirmar que oferim els millors serveis de ciberseguretat en col·laboració amb un proveïdor que ha demostrat la seva excel·lència al sector. Sophos es destaca com l’únic proveïdor a ser reconegut en àrees clau com endpoint protection, firewalls, detecció i resposta gestionades (MDR), detecció i resposta ampliades (XDR) i detecció i resposta d’endpoints (EDR). Aquest reconeixement subratlla el compromís amb la innovació i l’excel·lència en un entorn on la seguretat cibernètica és fonamental.

Un Reconeixement Significatiu

G2 és una plataforma de ressenyes que reflecteix les experiències dels usuaris amb solucions tecnològiques, i el seu informe de tardor de 2024 ha destacat Sophos en diverses categories. Específicament, ha estat nomenada número u en solucions de firewalls  i MDR, evidenciant l’impacte positiu de les seves solucions a la vida real de les organitzacions que les implementen. A més, ha estat reconeguda com a líder en cinc segments a les quadrícules de G2, incloent Suites de Protecció d’Endpoints, EDR, XDR, Firewall Software i MDR.

Detecció i Resposta Gestionades (MDR)

Ha aconseguit un primer lloc a la categoria de MDR i ha estat qualificada com la millor solució en onze segments addicionals, incloent les categories d’empresa i mercat mitjà. Més de 23.000 organitzacions utilitzen el seu servei de MDR i ha incorporat recents actualitzacions que enforteixen la defensa en entorns Microsoft. Això inclou noves deteccions per a l’Office 365 i una integració optimitzada amb l’API de seguretat Microsoft Graph, que permet a les empreses mitigar riscos de manera proactiva.

Detecció i Resposta (EDR/XDR)

A l’àmbit d’EDR/XDR, ha estat reconeguda com a líder en cinc segments, reflectint el seu compromís amb la innovació en ciberseguretat des del 2017. Les noves capacitats d’intel·ligència artificial generativa a Sophos XDR permeten als analistes del Centre d’Operacions de Seguretat (SOC ) neutralitzar amenaces amb una rapidesa sense precedents. Aquesta integració d?intel·ligència artificial assegura que les empreses estiguin sempre un pas endavant en la defensa contra els atacs.

Firewall: Solució Integral i Efectiva

El Sophos Firewall ha estat reconegut no només com la millor solució de tallafocs en general, sinó també com la preferida per usuaris de mitjanes i grans empreses. La introducció recent de Sophos Firewall v20 MR2 i el llançament del programa d’accés anticipat per a v21 són exemples clars del seu compromís continu amb la millora i l’adaptació a les necessitats del mercat. Aquesta nova versió inclou característiques com a protecció addicional, escalabilitat millorada i gestió simplificada, aspectes essencials per a les organitzacions que busquen mantenir els seus sistemes segurs.

La Confiança del Client

La confiança en els proveïdors de ciberseguretat és crucial i Sophos ha establert una sòlida reputació basada en els seus rigorosos processos de desenvolupament i una sòlida arquitectura de producte. Les opinions dels usuaris a G2 destaquen la seva eficàcia en la detecció i resposta a amenaces, així com la seva capacitat per oferir una defensa integral. Comentaris de clients com “Sophos Intercept X protegeix constantment els nostres endpoints d’atacs de ransomware” reflecteixen la satisfacció general amb els productes i serveis de l’empresa.

Innubo: El teu Soci a Ciberseguretat

Innubo es presenta com un aliat estratègic que confia plenament en les solucions de Sophos per oferir una ciberseguretat robusta i adaptada a cada client. No només implementem aquestes solucions, sinó que també treballem colze a colze amb les companyies per garantir que s’ajustin a les vostres necessitats específiques. La combinació de l’experiència d’Innubo en la implementació de tecnologies de ciberseguretat i la innovació constant de Sophos permet oferir un servei excepcional i d’alta qualitat.

Si busques millorar la ciberseguretat de la teva organització, Innubo i Sophos són la combinació perfecta per enfrontar els reptes actuals en un entorn digital en constant evolució.

El reconeixement que Sophos ha rebut als informes G2 Tardor 2024 és un testimoni del seu compromís amb la innovació i la satisfacció del client en l’àmbit de la ciberseguretat. Si vols protegir la teva organització de les ciberamenaces més avançades i construir una estratègia de seguretat sòlida, Innubo és aquí per ajudar-te. Contacta’ns per conèixer més sobre com podem enfortir la ciberseguretat de la teva empresa. Junts, podem construir un futur més segur!

 

 

Font: Sophos